Ulkona tai sisällä

Runoilija Miss take sanat

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.4.2007
Viimeksi paikalla: 1.9.2016 17:23

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-

Ihan kelpo ihminen.
 

Hei äiti, Anna käsi
Miksi?
Haluan pitää siitä kiinni
Kiinni se on ja pysyy

Selite: 
Että tämmösiä sitä yöaikaan miettii.. huhhuh.
Kategoria: 
 

Kommentit

Ei vanhemmista eroon pääse, ne ovat aina läsnä, jos ei muuten, niin geenien muodossa.

Juu-u

se side on käytännössä elinikäinen...

vaikka käsi ei kädessäni enää olisikaan

on käsi silti yhä lämmin.

nyt minä nöyrryn
tämän runon alla...

 

Käyttäjän kaikki runot