Jutellaan nyt

Runoilija Miss take sanat

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.4.2007
Viimeksi paikalla: 1.9.2016 17:23

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-

Ihan kelpo ihminen.
 

Jossittelu on avarakatseisuuden silmäilyä
Hetkestä poistumista
Niin viatonta
Ihastuttavan läpinäkyvää

Tärkeää oikean päätöksen varmistamiseksi
Loputonta läpikäyntiä
Kuin vuodesta toiseen käveltävä työmatka
Vain hyvät hetket tulisi vangita

Kasvu ja uuden oppiminen on kyseenalaistusta
Seinille paiskautuvaa kritiikintynkää
Erivärisine tahroineen taidetta

Jos en olisi minä
Voisin olla itikka imemässä verta kuontalostasi
Tai taikuri poistamassa ajankulun, kysellen tuhmia:
"Mitä olisit ilman tulevaisuuta, historiaa ja nykyhetkeä?"
Iänikuista

Selite: 
Höh yritin järkeillä..
Kategoria: 
 

Kommentit

Voiko sanoa: voi, miten voimakas? Let´s talk about it!! Mystisen keräävä kerronta vie ihan mennessään. Pieni millimetrinen ötökkä se olisikin kiva. Olla ja vetäistä muutamat "sekoboltsit" ajatukset mukanaan.

 

Käyttäjän kaikki runot