Tänään ei syleillä maailmaa

Runoilija Miss take sanat

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.4.2007
Viimeksi paikalla: 1.9.2016 17:23

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-

Ihan kelpo ihminen.
 

Jos kirjoitan heinänkorsista nolaan itseni
Paheeni on metrikaupalla itsekritiikkiä lista

Käytän sanaa rakkaus
Selittelen paloauton punaposkilla
"Se on timmi pakkaus ja hyvä sana se rakkaus."

Toistan itseäni
Olen saippuasarja

Suklaavaahto valuu suupielistä kuin juokseva teuraaksi joutuva karja

Tappaminen on nähty
Se on vitun bastu
Siihen kuihtuu ja kuolee
Jos ei puhdistu ja kastu

Kaikki sanomaton on sääli ja nolo
Kultainen keskitie upottava suon kolo

Voi paska tätä palloa
Suuri ja mahtava polo
Ei Jumala auta silläkin on saatanan paha olo

Selite: 
Tämäpä oli yhtenä pävänä kun tuli yhteiskunta-ahdistus ja muutenki eto.
Kategoria: 
 

Kommentit

Kerrassaan mahtava!!! Tältä tuntuu silloin tällöin!!!

Täytyy sanoa, että aika hyvä on.

 

Käyttäjän kaikki runot