Jos olisin kirahvi
Kirahvituttaisikohan minua usein
Todennäköisesti olisin stara
Tyytyväinen evoluution kehittämään kaulaani
Se on pirun kaunis kaula
Hyödyllinen suolentäytön kannalta
Ruokaa on taivaissakin
Selite:
ei niin kovin hääviä pohdintaa
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Ihailtavasti ilmaistua ajatusleikkiä, jää kiehtovasti kesken, tai siltä minusta tuntuu.
Kiitos, tuosta sai hymyn :)
Heh heh, hulvattoman hyvä!