Mielikuvia,
vertauksia,
senkin kiertoilmausten
ylikäyttäjä!
Turhautuneena koitan
saada sinusta irti
jotain suoraa,
ymmärrettävää.
Älä pelkää,
en minä suutu,
vaikka sanoisitkin
ettet pidä minusta.
Haluan vain totuuden,
suoraan.
Peilikuvani katselee
hämmästellen,
kuin kuulisi tämän ensimmäistä kertaa.
Selite:
Mielenkiintoisia asioita sitä saa päähänsä joskus.
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Kyllä vain, mä pidin tästä;)
Kyllä vain, mä pidin tästä;)
Sivut