Miten kipua voi mitata,
miten tuskaa määrittää?
Miksi kyynel polttaa poskella,
kun isku on sen korventanut?
Miksi sydän ei pakahdu
suuren tuskan puristuksessa?
Miksi kipu ei hellitä,
vaikka kuinka koitan hengittää?
Selite:
elämän suuria kysymyksiä...
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi