Sinä hylkäsit minut.
Sinä, joka minut loit.
Sinä, joka sait minut olemaan.
Sinä hylkäsit minut,
vaikka siemenestäsi olen kasvanut.
Läksiäislahjaksi sain vain sydämen täydeltä tuskaa.
Selite:
anteeksi niille, joille tämä aikeuttaa ahdistusta. kiitos niille, jotka ymmärtävät!
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi