~Maailma ilman epäonnen onnea on onnettoman onnellinen paikka~
Tuo on mun motto ollut muutamia vuosia. Asioilla on taipumus järjestyä ja jos ei ole onnettomuutta ei ole myöskään onnellisuutta. Se vain pompsahti mieleen niinkuin kaikki mun tekeleet :)