Miksi hämmennyn katseestasi?
Miksi punastun kosketuksestasi?
Anna minulle syy
tuntea,
olla,
kuunnella ääntäsi...
Anna minulle syy tulla lähelle.
Anna minun rakastaa
sillä näen sinunkin poskillasi rusotuksen.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
haihoisan kaunista.
Kauniita ajatuksia.
Synttärionnittelut!
Sivut