Vaikeaa on olla oikea ihminen,
oikomatta olemassaoloaan,
Vaikea on surusta näivettynyttä
sydäntä hijentää,
... ja vain hullu sitä uskaltaa yrittää.
Vaikea on kohdata kyneleiset kasvot,
tuntea sama tuska
tuntemattomalla alueella.
Vaikea on valita oikeat sanat vääriin paikkoihin
ja väärät sanat oikeisiin paikkoihin.
Vaikea on vaieta huutavan sielun kanssa,
laota lopulliseen hiljaisuuteen.
Vaikea on nähdä maailman hauraus
ja myöntää heikkous heidän edessään.
vaikea on lopettaa tämä valitus,
ja käydä nukkumaan,
aloittaa aamusta
siihen
mihin jäin.........................
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Kaikki on vaikeaa, sitä valitettavastyi on elämä..