Aukeavan aamun
untuvaiset varjot
suojassa
helmalakanoissa,
ohkaiset oletusarvot
laahaavat maata,
ohjaavat toimetonta aamua.
Tallentamaton taivas,
valuu ulottumattomiini,
sikiämätön sielu,
etsii elämää,
mitä kohti
mennä.
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi