Huulillani mansikan makuinen kaipaus,
unelmien ujot siivet
varistavat
kohmeaa hiljaisuutta,
jäinen hiekka sulaa
tiimalasi
huuhtoutuu kristallinkirkkaaksi.
Tule ja suutele suoraan suulle,
hukuta minut
sakenevaan
sumuun,
vaahtoavaan myrskyyn,
pois pyyhityt varjot
nuokkuvat
puhuvan pihlajan juurella
Syksyssä sikissyt,
syntymän ihme ilmassa ja maassa,
sama aika,
ja paikka,
helisevän helläksi
käsiksi käynyt
tämä,
aukinaiseksi rakastettu
hetki.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Eteerisen kaunista, upeita kielikuvia.