muitan hikisenä kesänä hiekankarkeat lakanat
kätesi käsissäni taas makaavat
sua rakastan
sen tiesit jo ennen kuin todin sen kertoa,
tunteet kerralla suoraksi selkoa,
rakkaus sattuvan väkevää pelkoa
arki ei taitu se janaksi oikenee,
kun meet taas päiviksi poikineen
tää tunteenpalo
mun ikioma yövalo
asema viimeinen
kotitalo
mä haluun uusinnankin jälkeen vielä re-runin
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi