romahtavat ruosteiset rustiikit,
putoavat fasadit esiripun elkein,
paljaat palavat puolapuut,
sulavat solmut kahdesta päästä,
astuu akrobaatti askeleen erheeseen,
tippuu tuhkaiseen kaskeen hän vihdoin,
eivät feeniksit enää laula.
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi