Minä olin niin tottunut riitelyyn
etten tiennyt tälläistäkin olevan
niin tottunut lähtemiseen
etten tiennyt
että riidankin päätteeksi voi jäädä
laittanut laastarin niin monta kertaa
että kun suutelit minua poskelle
kavahdin
odotin kätesi iskua
vuodet kanssasi
tekivät minustakin pehmeän, näyttivät
kyllä köyhänäkin voi rakastaa
riidoissakin suudella
kertoa huutamatta huomenet
ja sinä suutelit minulta mustelman kerrallaan
annoit luvan murtua
rakensit ehjäksi uudelleen
siitä sinulle kiitos
kiitos kaikilla kielillä
kiitos sydämeni sopukoista
siitäkin jonka myöhemmin annoit vetisin silmin
jatkaa matkaansa
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Vaikuttava tarina on, sykähdyttävä.
Liikuttaa, pysäyttää.. kaunis runo