Sydän läkähtyy,
sulaa soleroksi.
Olipa kerran,
oli toisenkin,
aloitetaan jälleen alusta.
Onni on rikkomista,
rakenna sit siihen,
kun yhdessä sekunnissa tie nielaisee miehen.
Eikä köyhällä ole varaa halpaan.
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi