Mies ilman vaatteita
pihallamme on
täysin alaston
alla kiirastulen
kylpee
liimanäppejään huuhtoo
laavaan kelluvaan
ruumiiseen hukkuvaan
Odottaa,
vaipuuko jo ajatus unholaan
turhaanko hän vaatteet likoon laittoikaan
verestä neitsyen kauriinvalkoisen
kirkkaaksi puhdistumaan
Yöhön mustaan sukeltaa
tummin silmin ratsastaa
allaan talja unohtuneen
puhtaan Kauriin valkoisen
Selite:
riko minut, riko lujempaa
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi