kuka olen kirjoittamaan
kertomaan
mikä mielestäni on totta
mikä minä olen oikeutettu
vaikken sanaa suustani ihmisten
edessä saa
korallisiipeni
kaipaavat merta
syvää sinistä merta
tukehtuvatko ilman
sinua
?
Selite:
hoho
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi