Opeta minulle rakkauden laulua
Opeta minulle rakkauden polkua
Saa minut rakastamaan
Niinku olen ennenkin osannut
Pidä minua, suutele minua, ota minua
Rakastan sinua
Rakastan sinua niin
Selite:
4.11.10
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi