Olet paras - mä en oo sun arvonen
Oon huonoin - sä oot koko maailma
Olet hienointa mitä on pliis jää
En tuu koskaa unohtaa näit aikoi
Yhdessä joka päivä ollaa kamppailtu
Että oltais aina yhdessä oli kai jo tarkoitus
Kaivata sua tunnin tuntuu ku ois koko elämä
Kun olen kanssasi kaikki on niin hyvin ja aika pysähtyy
Ihania hetkiä ollaa jaettu
Rakas olet kaikkea ja ymmärrän jos en kelpaa
Aion olla rehellinen että en valehtele
Rakastan niin paljon että sitä ei voi selittää
En osaa elää ilman sua, pakko saada olla kanssasi
En osaa hengittää ilman sua tai kävellä ilman ilmaasi
Pakko olla kanssasi muuten en voi hyvin
Ekaa kertaa ku nähtii nolasin itteni
Mutta sille nauramme tänää
niinkuin kaikille muille muistoille kans
Joka päivä olen onnellinen että olet luonani viel
kun tulet luokseni tuntuu ku oisin tullu kotiin
Annan sinulle koko sydämmeni ja kaiken minkä haluat
Jos sä voit hyvin niin minäki - jos sinä olet iloinen niin minäkin
Että me joskus riidellään ei saa pilata tätä
Koska olet kaikkeni ja sun on pakko kuulla se
Kirjotan rivi riviltä sinulle miten ihana olet
Että sä olet se oikea ja aito rakkauteni
Ennen elämä oli pilaa ja leikkiä vaan
Nyt elämä on ihanaa ja täynnä rakkautta vaan.
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
hyvä