hidas kuolema

Runoilija helminauha

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 17.1.2007
Viimeksi paikalla: 18.2.2021 18:56

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-

Diana.
 

Pimeässä - tähti loistaa
pienellä polulla - tyttö kävelee
Ilman vaatteita, kadonnu rakkaus- jäätyneenä kohtaloa kohti
Ei toivoa löytää tietä - uinuu kohti jotain mitä kutsumme
hitaaksi kuolemaksi

Selite: 
4.11.10
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot