Miksi se on vaikeeta?

Runoilija helminauha

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 17.1.2007
Viimeksi paikalla: 18.2.2021 18:56

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-

Diana.
 

En halua sinua ajatuksiini
En halua kaivata sinua
En halua uneksia sinusta joka yö
En halua ajatella sinua koko ajan
Miks tämän pitää olla näin vaikeeta
Olet päässyt syvään sydämmeeni
Sydämmeni sanoo kyllä, mutta aivot ei
Voisitko poistua ajatuksistani
Haluan rakastaa sinua ja tykätä sinusta
Jos vain haluaisit rakastaa minua
Miksi on niin vaikeeta unohtaa sinua
Jatkaa elämää
Olen juutunut kiinni sinuun enkä pääse pois
Sano että rakastat minua
Koska minä rakastan sinua - <3

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot