Talven kylmyys iski varoittamatta.
Yksi puhelu
ja tunsin kylmän tulleen.
Kylmän ja pimeän,
sisuskaluja jäytävän.
Enää en huomaa ilakoivia lumihiutaleita,
kauniina tuikkivia huurrekukkia ikkunoilla.
Nyt näen vain pyryä,
sankkaa, kaiken peittävää,
kylmää ja kuollutta.
Enää en näe jouluvaloja,
en kuule lasten naurua ja iloista joulun odotusta.
Korvissani kaikuu vain humiseva tyhjyys.
En saanut sanoa hyvästi.
En kertoa kuinka rakastan.
En näyttää miten paljon merkitset
ja miten ikävä minulla olisi ilman sinua.
Mutta kai sinä sen tiesit..
Tiesithän?
Toivon, että sinun on nyt lämmin,
että olet onnellinen nyt ja rauhassa.
En ymmärrä miksi lähdit,
mutta toivon sinun ymmärtäneen mitä jätit taaksesi,
lopullisesti.
Säilyt sydämissämme aina,
eno,
veli,
ystävä.
Lepää rauhassa.
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi