Miksi puhallat keväälläkin syystuuli etkö nukkuisi Kun hänen varjonsakin nämä silmät sokaiseeoletus Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Kommentit 4.5.2020 19:15 Star Niinpä, yllättävän kylmää on ollut tänään(kin) <3 Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Sivut« ensimmäinen ‹ edellinen 1 2 3 4 5 6 7 8 seuraava › viimeinen »
Kommentit
Sivut