Aavistan silmäni sokeiksi, todellisen ylittävän aistini. Ehkä nähdäkseen on suljettava silmät.oletus Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Kommentit 19.12.2019 3:05 Star Näin joulunalla on jotenkin erilainen mieliala, se on kummallista <3 Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Sivut1 2 3 4 5 6 7 8 seuraava › viimeinen »
Kommentit
Sivut