Teräs ulvahtaa junan jalkojen isku kapeaan kiskoon, Laitureilla aavistus sinusta, kaivattuni.oletus Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Kommentit 4.5.2020 19:16 Star Upeaa kerrontaa, elämässä on paljon asemia ja laitureita <3 Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Sivut1 2 3 4 5 6 7 8 seuraava › viimeinen »
Kommentit
Sivut