Ikuisuudesta ihminen elämäänsä sukeltaa ja mutkan takana taas ikuisuus odottaa.oletus Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Kommentit 24.2.2020 0:12 Katariina Varjoranta Runostasi ajatus; Ajasta ikuisuuteen... mutkan taa ja suoraan. Mietinnän äärelle jättää .. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 24.2.2020 1:51 Star Koskettavan pysäyttävästi kerrottu, mutta niin totta kuin voi olla <3 Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Sivut1 2 3 4 5 6 7 8 seuraava › viimeinen »
Kommentit
Sivut