Syvään hengittää vesi vasten rantaa laulun lempeästä unesta laulavat pehmeän siniset laineet.oletus Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Kommentit 30.3.2020 12:39 Testipoisto huikean kaunis Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 30.3.2020 19:16 Star Kunpa tämä kaikki olisi pahaa unta ja aamulla olisi maassa lunta <3 Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Sivut1 2 3 4 5 6 7 8 seuraava › viimeinen »
Kommentit
Sivut