Aikainen aamu askel pölähtää hiekkatiessä kömpelösti kulkee ihminen kuolemaa kohti. oletus Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Kommentit 31.5.2018 0:01 Star No voih, ei ajatella kuolemaa vielä, kun niin nuoria ollaan <3 Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 31.5.2018 0:21 Katariina Varjoranta Sinne päinhän sitä aina.. Runosi syvällä äänellä, jättää mietteisin.. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 2.6.2018 0:41 Kaseva Tunnelmat tekevät monenkaltaisia runoja tekohetkellä,ehkä jokin tarkoitus runollasi "jostain jonnekin" ... syntyen herättäen mielenkiinnon. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 4.6.2018 14:33 Ilonpisara Eihän sitä onneksi meistä kukaan tiedä päiviensä määrää Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 1.11.2018 14:38 Pikefisher74 Askeleeni hiekan Toivon vaipuvan Ennen minua. Oppisimpa ketteräksi Ennen loppua. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Sivut« ensimmäinen ‹ edellinen 1 2 3 4 5 6 7 8 seuraava › viimeinen »
Kommentit
Toivon vaipuvan
Ennen minua.
Oppisimpa ketteräksi
Ennen loppua.
Sivut