Vihaan sinussa sitä mitä minä en voi olla.oletus Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Kommentit 11.7.2017 19:11 Star No voih, jonkinlainen tasapaino on paikallaan. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 19.7.2017 0:17 Katariina Varjoranta Voimakas huokaus. Aitous koskettaa. Kiitos. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Sivut1 2 3 4 5 6 7 8 seuraava › viimeinen »
Kommentit
Sivut