Oluenkeltainen ilta parvekkeen muovituolissa muistan välimeren öitä.oletus Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Kommentit 30.1.2018 7:03 epeli Voihan että, mie en tykkää juoda kuperkeikkavettä. Lähdevesi juoma parhain, piristääpi myöhään varhain. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Sivut1 2 3 4 5 6 7 8 seuraava › viimeinen »
Kommentit
Lähdevesi juoma parhain, piristääpi myöhään varhain.
Sivut