Jos jätän lääkkeet ottamatta näenkö taas tulevaisuuden lentokoneiden taivaaseen piirtämistä viivoista?oletus Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Kommentit 2.6.2017 3:23 Star Lähtökohtaisesti määrätyt lääkkeet kannattaa ottaa. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 24.7.2017 23:00 Ninj Tämä on kyllä hieno. Haikeaa. Melkoinen ajatuksenjuoksu alkaa, kun tämän lukee. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 8.12.2017 22:33 Samuel F Mikä kannattaa ja mikä ei. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Sivut1 2 3 4 5 6 7 8 seuraava › viimeinen »
Kommentit
Sivut