Rakkauteni ei tee sinua ehjäksi

Runoilija Helminauhaa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.8.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

sattuu kun kerrot mitä oli ennen
kenen kanssa ja milloin

haluaisin sinut kokonaan,
menneisyytesi ja nykyhetken
tulevaisuuden haaveet,
jotka olisivat meidän

mutta olet pirstaleina maailmalla
sydämesi palat syleissä, joita en tavoita

ja vaikka omani halajaa puoleesi
et voi koskaan rakastaa minua
kuin toivon, koko sydämellä

se on murrettuna maailmalla
syleissä, joita en tavoita

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hmm..pitäisi keksiä jotain mitä sanoa.
Luin tämän sanasta sanaan useita kertoja,aina löytäen enempi palasia,runosta ja itsestäni.

Tämä ei ole "vain" runo,tämä on teos.

Kuten ehkä voitkin jo päätellä,pidin tästä hurjasti!
;)

Rikkirevityä onnea. Herkkä.

turhautuminen välittyy hyvältä runoltasi.

 

Käyttäjän kaikki runot