Ikävä

Runoilija Helminauhaa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.8.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kyyneleitä kaipaa vasta silloin
kun kuuma hiekka korventaa sielua
joka autiomaaksi on muuttunut
sinun hiljaisuutesi tähden

Jos en enää rakkaudestasi juovu
kuivun tyhjiin niin
etten osaa itkeäkään.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettavaa tekstiä.kaunis

tuskallisen tutun tilanteen olet saanut kauniisti kerrottua. kiitos

 

Käyttäjän kaikki runot