Jokaisen polun jonka on kulkenut
voi jälkikäteen yhdistää,
laittaa ihmiset riviin tai jonoon
merkkipaaluiksi
elämämme kartastoon.
Siispä menin sinne tai tänne,
on polkuni tutkimaton
mutta ehkä jo huomenna tiedän
mikä merkitys oli sillä
käännyinkö vasempaan vai oikeaan
Saavuinko levähdyspaikalle
vai risteykseen
löysinkö lyhdyn, kun tie oli pimeä
vai käännyinkö kohti rantaa
Jokainen ihminen on tienviitta
ja mahdollisuus
olla huomenna joko onnellisempi tai viisaampi.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Hyvin onnistunut runokokonaisuus.
Viisasta tekstiä,
koskettaa jokaista ihmistä,
sillä näinhän se menee. Elämä.
Mielenkiintoinen, kaunis runo.