Narskuva lumi kenkieni alla,
liukkaus ja melkein rähmälleen!
Ota vaikka vähän vastaan,
niin kaadan sinutkin.
Katselen junia sillalta
ja oion takkuista tukkaa,
punaisissa tumpuissani on jääkiteitä,
nuolen ne pois.
Jatkan matkaa,
vaikka hiekoitushiekka unohtui
hiekoittajan kärryyn.
Lempi vei,
arvelen, ja otan askelia ylämäkeen.
Toisessa kädessäni sinun kulahtanut tumppusi
juoksen jäistä tietä,
toivon että juokset minut kiinni
ja haet tumppusi pois.
En jaksaisi enää teeskennellä
että pitäisin rumasta tumpustasi.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi