Minulla on osani olla
jotain sinulle kuuluvaa
-jotain joka saa aikaan teehetkiä
ja hymyjä kahvilanpöydän ylitse.
On osani olla
jotain viekkaan hymyilevää
ja taiteellista, ikävänsyömää tyttöä.
On osanani iloita pienistä
ja unohtua riemukkaisiin hetkiin
- unohtua enemmän kuin se sanana merkitsee.
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi