Nimetön

Runoilija pytteliten

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.10.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jokainen hetki on sinun tallaamasi nurmikko. Enkä tajua juosta karkuun!
 

Pimeässä huoneessa
olen hiljainen askelten kumina
vaikka sinä kolistelet vierelläni

Yritän keskittyä hiljaisuuteen,
vaikka sinulla on kiire pois.

Mene vain,
saan tästä enemmän irti ilman sinua,
kun askelteni kumina tekee väreitä ilmaan.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Eniten pidän runon lopusta, se on hienosti kirjoitettu.

Eniten pidän runon lopusta, se on hienosti kirjoitettu.

 

Käyttäjän kaikki runot