Minä

Runoilija pytteliten

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.10.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jokainen hetki on sinun tallaamasi nurmikko. Enkä tajua juosta karkuun!
 

Hentoa silkkipaperia
tallottu viime syksyn syöpynyt lehti
ja sanomattomia sanoja

Näkymätön yön äänetön ääni
käsiin jääneet aplodit
vaiennut lintujen laulu
ja rikkoutuneita askelia laiturin päässä

Kadonneita lemmikkejä
unohtunut ystävä
satoja hylättyjä vanhuksia
ja sammunut katulamppu

Askelten kaiku porttikongissa
puhelimen loputon tuuttaus
tauoton melodia pääsi sisällä
ja taivaalta ammuttu lintu

Satunnainen rikollinen ostoskeskuksessa
mustaa huulipunaa lasin reunalla
lattialle pudonneita vaatteita
ja valheellisia sanoja sinun korvasi juurella

Olen loputon hiljaisuus
itkevä lapsi
luvaton rakkaus
ja ikuisia rikottuja unelmia.

Olen mitä vaan vuoksesi,
siksi rikot minut
aina uudestaan.

Selite: 
Minä (heikko)
Kategoria: 
 

Kommentit

hieno, pidän

hieno, pidän

 

Käyttäjän kaikki runot