Elämäni pyörremyrskyssä

Runoilija pytteliten

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.10.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jokainen hetki on sinun tallaamasi nurmikko. Enkä tajua juosta karkuun!
 

Olen pudonnut korkealta,
taistellut tuulta ja leijonia vastaan,
hiekkalinnani on
vain osana tuulenpuuskaa.

Saatan laittaa jalkaani eri kengät
ja olla sama ihminen,
rakentaa linnan tasaiselle
ja olla oma itseni.

Olen pudonnut korkealta,
perustellut liikaa
ja ollut poissa.

Nyt rehellisesti voin sanoa,
olen onnellinen ilman sinua,
enkä rakasta enää.

Selite: 
tuuli vei linnan altani.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot