Ikuisuus
on pysähtynyt nykyhetki
Tulevaisuus
se koittaa huomenna
Ja elämä on
nykyisyyksiä nykyisyyksien perään
Huomenna hengitän
samaa ilmaa kuin tänään
Mitään en menetä jos
uneen vaivun;
tähän hetkeen jään
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi