Paetaanko
usvaa ja asvalttipölyä
tienpiennarten nokkosia
rapistuvaa laastia
Kahvinmakuiseen keittiöön
ja lukitaan ovet
Ollaan piilossa hiljaa,
kunnes sataan on laskettu tuhat kertaa ja
ulkona koiranputket
lakastuu
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi