nanosekuntionnellisuus

Runoilija kebabmyyjä

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.11.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rappiolla
 

ja taas
kylmät kädet minuun takertuu

pyydän, puhalla minuun eloa ja
hellästi suullasi taivaisiin saata

voitele niveleni nitisevät
laita minuun nautinto ja käske
- unohtaa -

*

mutta ei,
minuun sinut on naulattu ja;

ei sinua kukaan kuluta pois

Selite: 
milloin kummitukset vuosien takaa katoavat?
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot