On elämä aamu
johon hitaasti herään
Katseen nostan;
yhä enemmän ja enemmän
minä tietoutta kerään
Ja kun täällä illaksi kääntyy,
myönnän;
en tiedä mitään
Valui viisaus sormista kuin
kuuma hiekka
jolla aamuun astelin
Jäi avoimeksi kysymykset,
sadat, tuhannetkin,
joita niin kovasti arvuuttelin
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi