Ansa

Runoilija kebabmyyjä

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.11.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rappiolla
 

Nothing tastes as good as
being skinny feels

Look through my skeleton -

Niin minä luonnostelin,
raapustelin!

Kylkiluita tunnustelin

Luulin että kontrolloin,
luulin että hallitsen

Itse omat demonini loin
ja itse ulos taistelen

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

jotenkin ytimekäs
kiva

 

Käyttäjän kaikki runot