Liian paksu perhoseksi

Runoilija Lasia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.8.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Oman itseni tuhoama taideteos..
 

ei minulla ole perhosen hentoutta
ei lahjaa sulokkuuden
jota sinun silmäsi halajaa

sillä siunattiin minut romuluilla
ja kruunulla rumuuden

mutta sieluni
Suruvaipan

sinä neulalla lävistäisit
vangiksi lasin alle
mestariteostesi häpeäpilkuksi

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Surullinen,mutta hieno runo. Sisäinen kauneus on tärkeintä.

 

Käyttäjän kaikki runot