ethän ruoki demoneita
ne saa voimansa
hiljaisuudesta
älä anna minun
vaieta
ne saa voimansa
hiljaisuudesta
älä anna minun
vaieta
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Suurkiitokset kaikille, jotka äänestivät minut lokakuun 2024 runoilijaksi ❤️
Kommentit
Sivut