sinulla oli valta
tuhota elämäni
ja sinä käytit
etuoikeuttasi
yhdellä ainoalla katseella
sait kaikki lakoamaan
polvilleen eteesi
sinulle minä olin
vihollinen numero yksi
ja siksi olin sitä
koko sinun kansallesi
sain koko valtakuntasi
vihat niskaani
sillä jos
kuningatar
käskee
kukaan ei
kyseenalaista
eikä kysele
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi