silvoit minut palasiksi
arpeni auki repien
tästä jatkan matkaa yksin
unohtaen sen eilisen
hyvästi
arpeni auki repien
tästä jatkan matkaa yksin
unohtaen sen eilisen
hyvästi
Selite:
Vanha runo.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Suurkiitokset kaikille, jotka äänestivät minut lokakuun 2024 runoilijaksi ❤️