olen pyytänyt
apua
olen kertonut että
nyt on paha paikka
nyt sattuu
nyt sorrun
niin ei, silti ei
en silti saa
apua
kukaan ei siltikään
kuule eikä näe
minua
onko minua
edes olemassa?
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Suurkiitokset kaikille, jotka äänestivät minut lokakuun 2024 runoilijaksi ❤️
Kommentit
Sivut